Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White
Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White

Nokia 6 (2018) 32GB DualSIM White

okostelefon, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: 11PL2W01A07
Garancia: 24 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

A legjobb Android, a Google legújabb innovációja

Az Android One a Google által tervezett szoftveres élményt biztosítja az új Nokia 6 számára. Érj el minden tartalmat, amit csak szeretnél, és zárj ki mindent, amit nem. Ezt kínálja neked ez a korszerű, mégis egyszerűen használható felület egy sor előretelepített alkalmazással, illetve az ingyenes, korlátlan Google Fotók tárhely⁴. Az Android One rendszert futtató új Nokia 6 telefonhoz rendszeres biztonsági frissítéseket nyújtunk, és két évig biztosítjuk az operációs rendszer frissítését, ami azt jelenti, hogy a telefon mindig biztonságos lesz, és tartalmazni fogja Google mindenkori újításait, például a Google Segéd szolgáltatás optimalizálását.

Hardver

A maximális energia, amire szükséged lehet

Az új Nokia 6 Qualcomm Snapdragon 630 mobilplatformmal és 3 GB RAM-mal érkezik. Ez azt jelenti, hogy kevesebbet vársz majd az alkalmazások betöltődésére, így több időd marad arra, hogy a barátaiddal megoszd az élményeidet.

Több mint

60%-kalnagyobb teljesítmény az előző Nokia 6-hoz képest

Indulj gyorsabban

Töltsd az akkut 30 perc alatt akár 50%-osra az USB C-típusú töltővel.

Kamerák

Posztolásra készen.

Az új Nokia 6 ZEISS optikájával és kéttónusú vakujával minden kép azonnal kész a megosztásra. Vagy készíts 4K videót és válassz ki belőle kiváló minőségű fotókat egy pillanat alatt, majd nagyítsd képeidet vagy vágd ki a fontos részleteket minőségromlás nélkül.

Lépj be a színfalak mögé

Rögzítsd egyszerre, mi történik a kamera előtt és mögött Dual-Sight módban. Majd posztold az osztott képernyőd tartalmát közvetlenül a Facebook Live-on vagy a YouTube Live-on.

Több hang, kevesebb zaj.

Nincs helye a kifogásoknak, ha mindenki pontosan hallotta, mi és hogyan történt. Az új Nokia 6 térbeli audiofelvételt készít minden videófelvételedhez két mikrofon segítségével.

Olyan mint egy tank

Precíziós megmunkálással, egyetlen alumíniumtömbből készült, strapabíró okostelefon, így mindenhol megállja a helyét. Az új Nokia 6 erejére mindig számíthatsz, bármilyen viszontagságos is az élet.

Külső megjelenés:

  • 6000-es sorozatú alumínium tömb

  • 16 MP-es PDAF hátlapi kamera ZEISS optikával

  • 8 MP-es elülső kamera

  • 5,5” méretű IPS FullHD kijelző Corning Gorilla Glass 3 védőüveggel

Főbb jellemzők:

  • Biztonságos és naprakész Android Oreo operációs rendszer, rendszeres frissítésekkel

  • Qualcomm Snapdragon 630 mobilplatform

  • Kiváló hagminőségű, térhatású hangfelvétel

  • 3 GB gyors LPDDR 4 RAM

  • Hatalmas belső tárhely (32GB), microSD kártya támogatással (akár 128 GB-ig bővíthető)
Specifikáció

Típusokostelefon
Magyar nyelvIgen
Angol nyelvIgen


^