Cégünkről

 

Cégünk azzal a célból alakult, hogy a rohanó világunkban, amikor szinte hetente jönnek ki újabb, és újabb, számítógépes alkatrészek, konfigurációk, laptopok, segítséget nyújtsunk azok számára, akik esetlegesen nem követik napi rendszerességgel a számítástechnika rohamosan változó fejlődéseit, újításait.

Ezeknek az embereknek szeretnénk mi segítséget nyújtani úgy, hogy megosztjuk velük több évtizedes számítástechnikai tapasztalatainkat, véleményünket. Segítséget nyújtunk új és használt konfigurációk, laptopok, alkatrészek vásárlásához, egyéni igények figyelembevételével.

Szervizünk gyors, hatékony, munkavégzésének köszönhetően önnek a lehető leggyorsabb határidővel megjavítjuk számítógépét, laptopját vagy hibás alkatrészét.

Kiszállással, kiszállítással, hálózati karbantartással foglalkozunk.

Elvégzett munkáinkra természetesen garanciát vállalunk.

 

Fizetési feltételek, módok

 

Üzletünkben vagy utánvét esetén személyesen készpénzzel, bankártyával, vagy előutalással tudnak kedves vásárlóink fizetni.

 


 

Irányelv

 

A Lendi Computer System Kft. (a továbbiakban Web áruház Tulajdonos) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a lehető legdiszkrétebben és legbiztonságosabban - és a hatályos törvényeknek megfelelően - védi a látogatók és a vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítjuk kedves látogatóinkat arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve, ha erről az illetékes bíróság másképp nem rendelkezik.

 

Regisztrációs adatok

A Web áruház Tulajdonos tiszteletben tartja a Webhelyet látogató felhasználók személyes adatainak védelmét biztosító jogait. A jelen adatvédelmi nyilatkozat alapján Ön eldöntheti, hogy mely adatait adja meg a jelen Webhelyen. A Web áruház Tulajdonos az Ön, a jelen Webhelyen megadott adatait az itt foglaltaknak megfelelően kezeli. Az Ön adatszolgáltatása minden esetben önkéntes. Személyes adatainak megadásakor Ön felhatalmazza a Web áruház Tulajdonos-t, hogy az Ön által megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban felhasználhassa. A Webhelyre történő regisztrációval Ön egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Önnek a Web áruház Tulajdonos a Webhely témájába illő értesítőket küldhessen, az Ön ezen hozzájárulása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A Webhely kialakításakor arra törekedtünk, hogy a jelen Webhelyen elérhető Tartalmak, termékek és szolgáltatások legnagyobb része az Ön személyes adatainak megadása nélkül is elérhetők legyenek. Jelen adatvédelmi nyilatkozat a Webhely oldalairól közvetlenül, bármikor elérhető.

Jelen adatvédelmi nyilatkozat mind a személyes, mind a nem személyes adatok gyűjtésére (pl. személytől független látogatottsági statisztikák készítésére felhasznált adatok) vonatkozik.

Önnek jogában áll korlátoznia, vagy megtiltania azt, hogy a jelen Webhelyen megadott személyes adatait a Web áruház Tulajdonos felhasználhassa, rögzíthesse. Önnek jogában áll a Web áruház Tulajdonostól azt kérnie, hogy személyes adatait a Webhelyről törölje. Ez irányú kéréseit kérjük a Webhely kapcsolat felvételi oldalon megtalálható e-mail címen, vagy az online kapcsolat felvételi űrlapon keresztül jelezze felénk.

A Web áruház Tulajdonos harmadik féllel nem osztja meg a jelen Webhelyen keresztül önkéntesen megadott személyes információkat az adat tulajdonosának az engedélye nélkül. Kivételt képeznek ez alól a mindenkori jogi szabályozásból fakadó kötelező adatszolgáltatások (kormányzati hatóságoknak, idézésnek, bírósági végzésnek megfelelő kötelezettség, stb. esetén).

A Webhely tartalmazhat olyan elemeket, amik a látogatóktól ismerőseik adatait (nevüket, becenevüket, esetleg e-mail címüket) kérik el. Ezen megadott, személyes adatnak minősülő adatokra is vonatkoznak az itt foglaltak; ezen adatok is a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat védelme alatt állnak.

Az önkéntesen megadott adatokat, ha az adatok megadásának helyén a jelen Webhelyen ez külön nem került meghatározásra, akkor a Web áruház Tulajdonos a következőkre és csakis az itt felsoroltakra használhatja fel: a Web áruház Tulajdonos hírleveleire való feliratkozás meghívására (automatikus hírlevél küldésre nem), a Web áruház Tulajdonos termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos promóciós célú üzenetek küldésére, illetve a Web áruház Tulajdonossal üzleti kapcsolatban álló harmadik felek termékeit és szolgáltatásait ajánló promóciók küldésére.

A Webhely a helyes működéshez és a szolgáltatások helyes működéséhez Cooki e-k használatát igényelhetik. Ezekben az esetekben amennyiben a látogató böngészőjében a Cooki e-k engedélyezve vannak, akkor a Cooki e-k használata automatikus. A Cooki e-k, melyeket a látogató böngészője ment le a látogató számítógépére nem tartalmaz személyes adatokat, azok csak a Webhely által felhasználható információdarabkákat tartalmazhatnak, melynek célja az, hogy a Webhely ezeken keresztül azonosítani legyen képes a látogatót, így a visszatérő látogatónak bizonyos, már a jelen Webhelyen megadott és rögzített adatait nem kell újra megadnia. A Cooki e-k használata egy lehetőség a Webhely kényelmesebb böngészéséhez, a Cooki e-k használatát a felhasználó bármikor saját böngészőjében letilthatja. A Webhely egyes szolgáltatásai és Tartalmai ugyanakkor nem kizárt, hogy igénylik a Cooki e-k adta lehetőségeket, így ezen szolgáltatások és Tartalmak olyan böngészőkkel, amikben a Cooki e-k lehetősége ki van kapcsolva, előfordulhat, hogy nem lesznek elérhetőek.

Az információk biztonsága és védelme érdekében minden ésszerű intézkedést megteszünk. A Web áruház Tulajdonos a hozzá eljutott személyes és nem személyes adatokat bizalmas adatként kezeli, melyekre a titoktartási kötelezettség is érvényes. Az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozzuk, hogy megelőzzük a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását.

 

A Webhely tartalma

A Webhelyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a Tartalmakra, azok pontosságára, teljességére Web áruház Tulajdonos nem vállal garanciát. Web áruház Tulajdonos és annak alkalmazottjai nem vállalnak felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a Web áruház Tulajdonos független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan a Web áruház Tulajdonos nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

 

Bankkártyás fizetés

Jelenleg On-line áruházunkhoz nem tartozik bankkártyás szolgáltatás, így látogatóink nem tudnak bankkártyával számlát kiegyenlíteni. Felhívjuk figyelmüket, ha bankkártyás fizetésre felszólító ajánlatot kap a nevünkben, azonnal jelezzen felénk az ügyfélszolgálati elérhetőségeinket, mert ilyen felszólítást semmilyen körülmények között sem küldünk ki ügyfeleinknek. Természetesen ezen felszólításnak ne tegyen eleget, mert felmerülhet a csalás gyanúja. 

Amennyiben Web shop szolgáltatásunknál elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód, azt közleményben tudatjuk kedves látogatóinkkal, vásárlóinkkal.

 

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

A fizetési kötelezettséggel járó megrendelés esetén a megrendelő vállalja, hogy a megrendelt terméket a megismert és tudomásul vett áron, megvásárolja, annak értékét a megadott fizetési módon, és határidőn belül a Lendi Computer System Kft. részére megfizeti.

Ha a megrendelt terméket nem volt módjában üzletünkben megtekinteni, vagy kipróbálni, letesztelni, szemrevételezni. Nem üzletünkben vásárolta, vette azt át, az elállási jog gyakorlását 14 napon belül Web áruházunk biztosítja ügyfeleinek, abban az esetben, ha a törvényben meghatározott feltételeket a vásárló maradéktalanul teljesíti. Minden egyéb esetben a rendelt, vásárolt és nem hibás, vagy sérült termékeket az üzletben a Lendi Computer System Kft. egyéni elbírálása alapján vásárolhatja vissza.

 

A regisztráció megszüntetése

Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő:
Az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén kérjük, jelezze ez irányú szándékát.
Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk és megszüntetjük Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát.

 

Internetes vásárlás utáni elállási jog

A jogszabályban meghatározott web áruházunkban rendelt termékek után a vásárlót megilleti a törvényben meghatározott elállás joga, melynek részleteiről a következő webcímen tájékozódhat:

http://www.nfh.hu/node/2709

 

Garanciális ügyintézés

A garanciális ügyintézésre leadott termékeket, törekszünk a legjobb tudomásunk szerint mielőbb rendezni. Garanciális termékek leadásakor minden esetben szervízmunkalapot állítunk ki, amin rögzítsük a jogszabályban előírt adatokat. (vásárló neve, címe, elérhetősége, termék megjelölése, állapota, hiba leírása stb.) Az átadott és lepecsételt szervízmunkalapot a vásárló köteles megtartani és leadni azt, a garanciális ügyintézés befejezésekor. Elveszített szervízmunkalapot nem áll módunkban újra kiállítani. A szervízbe leadott és át nem vett, vagy el nem vitt, elfelejtett, termékeket maximum 3 hónapig tároljuk, utána ezen termékeket már nem áll módunkban kiadni. Szervíz munkalap aláírásával a vásárló elfogadja és tudomásul veszi az álltalános garanciális feltételeinket.

 

Általános felelősség korlátozás

Web áruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja, illetve használhatja. Web áruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Web áruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

 

Kockázat

Web áruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Web áruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

A Web áruházunkban feltüntetett árakért felelősséget nem vállalunk, beszerzéstől függően változhat.

A Web áruházunkban feltüntetett termékek árai bizonyos esetekben eltérhetnek az üzletünkben raktározott termékek áraitól. Tájékoztatjuk, hogy Web áruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

^