Modecom MC-CC12 Car Recorder Black

Modecom MC-CC12 Car Recorder Black

LCD2,4", H.264, SD/SDHC
Gyártói cikkszám: KS-MC-CC12
Garancia: 24 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!
Leírás:

A MODECOM vállalat bővítette termékkínálatát egy REC MC-CC12 FHD GPS típusú autós kamerával, mely képes részeletes és kíváló minőségű videó fájlokat készíteni bármilyen közúti balesetről.A beépített GPS modul segítségével a felhasználó nyomon tudja követni a mozgását térképen és rögzíteni tudja a sebességét.A MODECOM REC MC-CC12 FHD GPS kiváló megoldás azoknak akik több órát töltenek volán mögött.

KIVÁLÓ OPTIKAI ESZKÖZÖKKEL A LEGJOBB MINŐSÉGŰ FELVETT VIDEÓK
A MODECOM REC MC-CC12 FHD GPS autós kamera magas minőségű érzékelővel van felszerelve, hogy FULL HD minőségű fájlokat tudjon felvenni 1920x1080 felbontásban, 30 fps sebességgel, vagy HD minőséget 60 fps sebességgel.A kamerával részletgazdag és éles fotókat videókat tud készíteni. Az optikai rendszer nagy látószögű (120 °) objetívet tartalmaz,mellyel széles felvételt tud készíteni mint pl. közúti sávok teljes lefedését. Ezen túlmenően az eszközt 360 fokban tudja forgatni.Érzékeny mikrofonnal szereltük fel a hangfelvételhez.Sőt a videókat H.264 kodekkel menti a készülék.

Kompakt méret a könnyed használatért
Az egyedi formának és a kompakt méretnek köszönhetően a REC MC-CC12 FHD GPS kamera nem zavarja a vezetőt a kilátásban. Az állítható autós tartóval a legkényelmesebb helyeztbe rakhatjuk fel a készüléket megelőzve a leesését még hirtelen manővernél is. Köszönhetően a HDMI portnak könnyen csatlakoztathatjuk TV-hez vagy projektorhoz. A készülék 2,4”-os kijelzővel rendelkezik melynek felbontása 960x240 pixel. Így lehetséges, hogy akár egyből vissza tudjuk nézni a felvett anyagot.A beépített kártyaolvasóval 32GB-ig bővíthetjük a memóriát.

INTELIGENS MEGOLDÁSOK
MODECOM REC MC-CC12 FHD GPS  számos inteligens fejlesztést rejt magában. Kezdve a beépített GPS modullal, mellyel könnyen nyomon követhetjük a megtett útvonalat és ellenőrizhetjük sebességünket.A G szenzor segítségével egy olyan védelemet kapunk, mely hirtelen ütközés vagy manőver esetén felülírásvédelemmel látja el a videót, így a közúti balesetek könnyebben bizonyíthatóak lesznek. A mozgásérzékelő aktiválja a felvételt amint mozgást érzékel. A MODECOM REC MC-CC12 FHD GPS kamerát notebookhoz vagy asztali számítógéphez is tudja csatlakoztatni, így videókonferenciára is alkalmas.

Műszaki leírás

  FHD felvétel 1920 x 1080 @30fps
  H.264 videó kodek
  120 fokos ultra nagy látószögű objektív
  beépített G szenzor, automatikus videó védelemmel
  mozgás érzékelés
  HDMI HD videó kimenet, USB port
  2.4 “ TFT színes kijelző
  beépített lithium – ion  akkumulátor
  max 32GB microSD kártya támogatás

A doboz tartalma:
 Autó kameraMODECOM REC MC-CC12 FHD GPS
 Autós tartó
 Szivargyújtó töltő
 USB kábel
 mini CD lemez
 LeírásSpecifikáció

Kijelző méret2,4 "
Mozgókép formátumH.264
Memória típusaSD/SDHC
Magyar menűNem


^