Epson WorkForce WF-2750DWF wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Epson WorkForce WF-2750DWF wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 8-13lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:Epson 16/16XL, Wifi, Wi-Di
Gyártói cikkszám: C11CF76402
Garancia: 12 hónap
Rendeléstől számított maximum 3 nap után átvehető
22 835 Ft (nettó)
29 000 Ft

WorkForce WF-2750DWF

A négyfunkciós nyomtatónak köszönhetően a kisvállalkozásoknak és otthoni irodáknak nem kell tovább keresgélnie. A WF-2750DWF kétoldalas, üzleti minőségű nyomtatást biztosít és a költségtakarékosság érdekében színenként cserélhető tintapatronokkal rendelkezik. Emellett kompatibilis a Wi-Fi, a Wi-Fi Direct® és az Epson Connect1 funkciókkal, így gyors és egyszerű mobilnyomtatást biztosít.

Üzleti minőség

A négyfunkciós készülék PrecisionCore nyomtatófejet használ a kiváló, lézerminőségű nyomtatáshoz. A gyors nyomtatási sebesség és a 30 lapos automata lapadagoló az 1200 dpi felbontású szkenneléshez, másoláshoz és faxoláshoz tökéletes kényelmet biztosít. A Wi-Fi és a Wi-Fi Direct® csatlakoztatás biztosítja a kisvállalkozások számára szükséges rugalmasságot.

Alacsony üzemeltetési költségek

A WF-2750DWF az Epson 16 sorozatának Töltőtoll tintáit használja, amelyek a speciális nyomtatási igényeknek megfelelően normál és XL tintapatronokban kaphatók. Az XL tintapatronok segítségével akár 25%-kal2 csökkentheti a nyomtatási költségeket. A színenként cserélhető tintapatronok tovább csökkentik a tintával kapcsolatos költségeket, hiszen csak a kifogyott színt kell cserélni.

Mobil nyomtatás

Az Epson Connect-kompatibilitás olyan hasznos funkciókat biztosít, mint a szkennelés felhőbe, e-mailes nyomtatás és az Epson iPrint alkalmazás1. A WF-2750DWF emellett kompatibilis még az Apple AirPrint3 és a Google Cloud Print szolgáltatásokkal is, így problémamentesen nyomtathat vele okostelefonról és táblagépről egyaránt.

Egyszerű használat

Az automatikus Wi-Fi beállítás4 pofonegyszerűvé teszi a csatlakoztatást, míg a 150 lapos elölről adagoló papírtálca megkönnyíti az újratöltést. Az 5,6 cm méretű LCD kijelző és a felhasználóbarát menü leegyszerűsíti és felgyorsítja a WF-2750DWF használatát.

Lényeges jellemzők

  • Üzleti minőségű kétoldalas nyomtatás: Lézerminőségű eredmények
  • Négyfunkciós készülék: Szkennelés, másolás, nyomtatás és faxolás
  • Wi-Fi és Wi-Fi Direct: Vezeték nélkül nyomtatás bárhonnan
  • Takarítson meg pénzt a színenként cserélhető tintapatronokkal: Pótolja csak az elhasznált színt
  • Egyszerű használat: 150 lapos elöltöltős papírtálcaSpecifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxIgen
Színes nyomtatásIgen
Nyomtatási sebesség8-13 lap/perc
Felbontás4800x1200 dpi
PapírformátumA4
USB portIgen
Párhuzamos portNem
Hálózati nyomtatásIgen
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekEpson 16/16XL
WifiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
EgyébWi-Di


^