Epson WorkForce DS-860N

Epson WorkForce DS-860N

A4, 600x600dpi, 300‎x166x158mm, 4,4kg
Gyártói cikkszám: B11B222401BT
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

WorkForce DS-860N

A gyors adatfeldolgozásnak köszönhetően ez a szkenner ideális a dokumentumkezelő munkafolyamatok megkönnyítésére. A Document Capture Pro funkciónak köszönhetően több felhasználó is élvezheti a „Push Scan” funkciók előnyeit, a hálózati interfész modul pedig ideálissá teszi ezt a modellt a dokumentumok megosztására az iroda/részleg hálózatán a kormányzati, banki és egészségügyi szektorban.


Teljesítmény és hatékonyság

Ez a szkenner kis helyigényű, beolvasási sebessége 65 lap/perc, ill. 130 olda/perc 300 dpi felbontásnál, színes üzemmódban. A hardveralapú JPEG tömörítéssel együtt hatékonyabbá teszi a nagyobb szkennelési munkák feldolgozását. A ReadyScan technológia higanymentes termékeket biztosít, és a készülék a szkennelés előtt nem igényel felmelegedési időt.

Zökkenőmentes integráció a dokumentumkezelő és felhőalapú rendszerekbe

Az Epson Document Capture Pro megkönnyíti a vállalati szkenner integrálását dokumentumkezelő rendszerekbe, így felgyorsítja a munkát, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beolvasott adatokat a dokumentumtároló rendszerben rögzítsék, átalakítsák és terjesszék. Ezenkívül a vonalkód-felismerés és zónaalapú OCR segíti a nagyobb dokumentumkezelési munkák automatizálását. Az iroda termelékenységét növeli továbbá a „Push Scan" funkció használata hálózaton vagy USB-n keresztül, közvetlenül az eszközről.

Szkennelő szoftver mellékelve

Az Epson Scan a kapacitás és a hatékonyság növelése érdekében olyan széleskörű dokumentumbeolvasási funkciókat biztosít, mint a szövegjavítás és az automatikus dőléskorrekció. A modell .docx, .xlsx és .pptx formátumba is szkennel.

Könnyű hálózati megosztás az Etherneten keresztül

A hálózati interfész egység a Document Capture Pro szoftverrel együtt lehetővé teszi a „beolvasás célhelyre” funkciók, például a beolvasás e-mailbe, beolvasás Microsoft SharePoint™ alkalmazásba és a szkennelés felhőbe funkciók testreszabását, közvetlenül a szkenner kezelőpaneljéről.

Lényeges jellemzők

  • Könnyű hálózati megosztás az Etherneten keresztül: A hálózati interfész a Document Capture Pro szoftverrel együtt lehetővé teszi a „beolvasás célhelyre” funkciók testreszabását
  • Epson Push Scan: A szövegjavítás és az automatikus dőléskorrekció növeli a hatékonyságot
  • Nagy szkennelési sebesség: Nagy sebességű szkennelés: akár 65 lap/perc vagy 130 oldal/perc 300 dpi esetén is, színes módban.
  • Zökkenőmentes integráció a dokumentumkezelő és felhőalapú rendszerekbe: Document Capture Pro
  • Széleskörű meghajtóprogram-támogatás: WIA, TWAIN és ISISSpecifikáció

Maximális lapméretA4
Optikai felbontás600x600 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret300‎x166x158mm
Tömeg4,4 kg
DuplexNem


^