Epson WorkForce DS-70000

Epson WorkForce DS-70000

A3, 600dpi, 640x522x289mm, 26,9kg
Gyártói cikkszám: B11B204331
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Az Epson WorkForce DS-70000 a dokumentumok megbízható és kiváló minőségű rögzítését, átalakítását és a dokumentumkezelő rendszerekben való terjesztését kínálja Ez az A3-as dokumentumszkenner olyan vállalatok számára ideális, amelyek jelentős mennyiségű szkennelési feladattal rendelkeznek.

Ezt a nagy teherbírású készüléket arra terveztük, hogy integrálható legyen akár bonyolult IT-rendszerekbe is, ennek köszönhetően több dokumentum egyszerre történő gyors és hatékony kezelésére képes. A szkenner percenkénti 70 lapos és 140 képes teljesítményével nagy mennyiségű feladat is probléma nélkül elvégezhető. A 200 db A3-as lapot kezelő automata lapadagolónak, az egymenetes kétoldalas szkennelésnek, valamint a kettősadagolás-érzékelésnek köszönhetően gyors és gondmentes szkennelést biztosít.

A szkenner és funkciói a külön megvásárolható hálózaticsatlakozó-panel segítségével több felhasználó között is megoszthatók. A hálózaticsatlakozó-panel és a Document Capture Pro megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják az azonnali lapolvasási funkciók előnyeit, valamint a lapolvasási funkciók testre szabhatóságát, például a „szkennelés e-mailbe” vagy a „szkennelés Microsoft SharePoint® helyre” műveleteket is. E funkcióknak hála a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők, mely segít a készülék felhasználók általi elfogadásában, és szükségtelenné teszi a betanítást.

A Document Capture Pro megkönnyíti a szkenner integrálását dokumentumkezelő rendszerekbe, így felgyorsítja a munkát, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beolvasott adatot gyakorlatilag bármilyen dokumentumtároló vagy -kezelő rendszerben rögzítsék, átalakítsák és terjesszék.

  • Nagy sebességű szkennelés: Szkennelési sebesség: 70 lap/perc, 140 kép/perc

  • Nagy kapacitású ADF: 200 db A3-as lap automata adagolása

  • Problémamentes: Kettősadagolás-érzékelés

  • Hálózatkompatibilis: Külön megvásárolható hálózaticsatlakozó-panel

  • Környezetbarát: ENERGY STAR-minősítés
Specifikáció

Maximális lapméretA3
Optikai felbontás600 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret640x522x289mm
Tömeg26,9 kg
DuplexNem


^