DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

Gyártói cikkszám: CP.PT.00000159.0
Garancia: 12 hónap
Raktáron, vagy értesítést követően átvehető
249 701 Ft (nettó)
317 120 Ft

mérnöki tervezés zsenialitását dicsérő DJI Mavic Air Fly More Combo készletben található drón veled tart, bárhová is sodor a kalandvágy, az iPhone-od vagy az iPaded. Ez az extrakönnyen szállítható, összecsukható drón a DJI Mavic-sorozatának legjobb tulajdonságait örökölte, bámulatos röptével és funkcióival szinte határtalan felfedezési lehetőségeket ígér. A Fly More Combo készletben található extra akkumulátor és tartalék propellerek által még tovább maradhatsz a levegőben. A 32 megapixeles gömbpanorámák, a HDR fényképek, a 30 képkocka/másodperc sebességű, 4K felbontású és 100 MB/s-os videók, illetve a 1080p felbontású és 120 képkocka/másodperces lassított videók teljesen új perspektívát kölcsönöznek az életednek.

A horizonton és azon túl – 32 megapixeles gömbpanoráma

A DJI Mavic Air nyolc másodperc alatt, 25 fényképet összeillesztve készít kristálytiszta, 32 megapixeles gömbpanorámákat. A drón számos panorámamódot támogat, köztük a vízszintes és függőleges tájolású, illetve a 180°-os felvételt is. A külön megvásárolható DJI Goggles szemüveggel élethű nézőpontból is megcsodálhatod a panorámaképeket.

Háromtengelyes stabilizátoros kamera

A kiváló minőségű fényképek és videók készítéséről a Mavic Air 1/2,3 hüvelykes, 12 megapixeles CMOS érzékelővel, valamint egy 24 mm fókusztávolságú f/2,8-as objektívval ellátott fedélzeti kamerája gondoskodik. A háromtengelyes stabilizátorral felszerelt DJI drónok közül a Mavic Air a legegyszerűbben hordozható.

100 MB/s sebességű, 4K-s lassított felvételek

Lenyűgöző, 30 képkocka/másodperc sebességű, 4K felbontású videófelvételeket készíthetsz, a 100 MB/s-os sebesség pedig UHD minőségben rögzít minden másodpercet. A Mavic Air drónnal 1080p felbontású, 120 képkocka/másodperc sebességű lassított felvételeket is készíthetsz, így kalandjaid egyetlen mozzanatáról sem maradsz le.

Nagy dinamikatartományú (HDR) fotók

Az új HDR-algoritmusok intelligens módon, a fényviszonyokhoz igazodva adják meg az expozíciós beállításokat. A túlexponált vagy sötét területeken az algoritmusok természetesebbé teszik a csúcsfények és az árnyékok közti átmeneteket, a DSP-gyorsításnak köszönhetően pedig hatékonyabban készíthetsz felvételeket.

Belső tárhely

A Micro SD-kártyahely mellett egy 8 GB-os belső tárhely gondoskodik arról, hogy a fényképeket és videókat közvetlenül a repülőre menthesd, az USB 3.0 C-porton keresztül pedig exportálhatod a fájlokat.

Kompakt és összecsukható

Az extrakönnyen szállítható Mavic Air drón összecsukva nem nagyobb egy iPhone-nál, és sokkal többre képes, mint amire egy ilyen apró szerkezetet látva számítanánk. Még a kifejezetten a drónhoz fejlesztett távirányító is összecsukható, minimalista és ergonomikus alakja pedig ideális helyet biztosít az iPhone-nak. A távirányítón található karok eltávolíthatók, így a drón még kényelmesebben szállítható.

SmartCapture

A szórakoztató, egyszerű és intuitív SmartCapture eszköz új és interaktív módszerrel segíti a Mavic Air kézi irányítását. A drónt ujjmozdulatokkal repítheted a levegőbe és irányíthatod, majd tetszés szerinti fényképeket és videókat készíthetsz vele.

Intelligens repülési üzemmódok

A Mavic Air rendelkezik a többi DJI drónon is megtalálható intelligens repülési üzemmódokkal, úgymint az ActiveTrack, a QuickShot és a TapFly. A Mavic Air drónba továbbfejlesztett ActiveTrack technológia és két új QuickShot felvételtípus került, a hátsó vizuális érzékelőknek köszönhetően pedig a TapFly hátramenetre is használható.

Kiemelt jellemzők

A hordozhatóságot segítő összecsukható, kompakt dizájn

Akár 21 percnyi röptetési idő

Akár 4 km-es hatótávolság távirányítóval

1/2,3 hüvelykes CMOS érzékelő 12 megapixeles fényképek és 24/25/30 képkocka/másodperc sebességű, 4K-s videók készítéséhez

A repülés és a felvételek rögzítése iPhone-nal vezérelhető

Intelligens funkciók, többek között ActiveTrack, QuickShots, SmartCapture és TapFly

A SmartCapture segítségével egyszerű, intuitív ujjmozdulatokkal irányítható a repülés, és készíthetők fényképek és videók

32 megapixeles gömbpanoráma készítése 8 másodperc alatt 25 fénykép összeillesztésével

A FlightAutonomy 2.0 rendszer három irányban – előre, hátra és lefelé – érzékeli a környezetet

Extra akkumulátor és tartalék propellerek, hogy minél több időt tölthess a levegőben

Észrevetted?

A háromtengelyes stabilizátorral felszerelt Mavic Air a DJI-drónok legkisebbike, de szuperegyenletes és kristálytiszta felvételek készítésére képes.

A doboz tartalma

DJI Mavic Air propelleres repülőgép

Távirányító és RC-kábelek (Lightning, Micro USB és USB C)

Három darab Intelligent Flight akkumulátor

Többaljzatos akkumulátortöltő, töltő és hálózati adapterkábel

Négy pár tartalék propeller

Egy pár tartalék kar

Propellervédők

Stabilizátorvédő

USB-adapter és akkumulátor–töltőállomás átalakító

Hordozótok és válltáska

Rövid használati útmutató

Technikai adatok

További jellemzők: Működtetéséhez telepek szükségesek, Töltés, Videó, vezeték nélküli

Memóriakártya: MicroSD

Áramforrás: Akkumulátoros tápellátás

Elemek/akkumulátorok: újratölthető lítiumionos


^