DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

Gyártói cikkszám: CP.PT.00000159.0
Garancia: 12 hónap
Rendeléstől számított maximum 3 nap után átvehető
282 929 Ft (nettó)
359 320 Ft

mérnöki tervezés zsenialitását dicsérő DJI Mavic Air Fly More Combo készletben található drón veled tart, bárhová is sodor a kalandvágy, az iPhone-od vagy az iPaded. Ez az extrakönnyen szállítható, összecsukható drón a DJI Mavic-sorozatának legjobb tulajdonságait örökölte, bámulatos röptével és funkcióival szinte határtalan felfedezési lehetőségeket ígér. A Fly More Combo készletben található extra akkumulátor és tartalék propellerek által még tovább maradhatsz a levegőben. A 32 megapixeles gömbpanorámák, a HDR fényképek, a 30 képkocka/másodperc sebességű, 4K felbontású és 100 MB/s-os videók, illetve a 1080p felbontású és 120 képkocka/másodperces lassított videók teljesen új perspektívát kölcsönöznek az életednek.

A horizonton és azon túl – 32 megapixeles gömbpanoráma

A DJI Mavic Air nyolc másodperc alatt, 25 fényképet összeillesztve készít kristálytiszta, 32 megapixeles gömbpanorámákat. A drón számos panorámamódot támogat, köztük a vízszintes és függőleges tájolású, illetve a 180°-os felvételt is. A külön megvásárolható DJI Goggles szemüveggel élethű nézőpontból is megcsodálhatod a panorámaképeket.

Háromtengelyes stabilizátoros kamera

A kiváló minőségű fényképek és videók készítéséről a Mavic Air 1/2,3 hüvelykes, 12 megapixeles CMOS érzékelővel, valamint egy 24 mm fókusztávolságú f/2,8-as objektívval ellátott fedélzeti kamerája gondoskodik. A háromtengelyes stabilizátorral felszerelt DJI drónok közül a Mavic Air a legegyszerűbben hordozható.

100 MB/s sebességű, 4K-s lassított felvételek

Lenyűgöző, 30 képkocka/másodperc sebességű, 4K felbontású videófelvételeket készíthetsz, a 100 MB/s-os sebesség pedig UHD minőségben rögzít minden másodpercet. A Mavic Air drónnal 1080p felbontású, 120 képkocka/másodperc sebességű lassított felvételeket is készíthetsz, így kalandjaid egyetlen mozzanatáról sem maradsz le.

Nagy dinamikatartományú (HDR) fotók

Az új HDR-algoritmusok intelligens módon, a fényviszonyokhoz igazodva adják meg az expozíciós beállításokat. A túlexponált vagy sötét területeken az algoritmusok természetesebbé teszik a csúcsfények és az árnyékok közti átmeneteket, a DSP-gyorsításnak köszönhetően pedig hatékonyabban készíthetsz felvételeket.

Belső tárhely

A Micro SD-kártyahely mellett egy 8 GB-os belső tárhely gondoskodik arról, hogy a fényképeket és videókat közvetlenül a repülőre menthesd, az USB 3.0 C-porton keresztül pedig exportálhatod a fájlokat.

Kompakt és összecsukható

Az extrakönnyen szállítható Mavic Air drón összecsukva nem nagyobb egy iPhone-nál, és sokkal többre képes, mint amire egy ilyen apró szerkezetet látva számítanánk. Még a kifejezetten a drónhoz fejlesztett távirányító is összecsukható, minimalista és ergonomikus alakja pedig ideális helyet biztosít az iPhone-nak. A távirányítón található karok eltávolíthatók, így a drón még kényelmesebben szállítható.

SmartCapture

A szórakoztató, egyszerű és intuitív SmartCapture eszköz új és interaktív módszerrel segíti a Mavic Air kézi irányítását. A drónt ujjmozdulatokkal repítheted a levegőbe és irányíthatod, majd tetszés szerinti fényképeket és videókat készíthetsz vele.

Intelligens repülési üzemmódok

A Mavic Air rendelkezik a többi DJI drónon is megtalálható intelligens repülési üzemmódokkal, úgymint az ActiveTrack, a QuickShot és a TapFly. A Mavic Air drónba továbbfejlesztett ActiveTrack technológia és két új QuickShot felvételtípus került, a hátsó vizuális érzékelőknek köszönhetően pedig a TapFly hátramenetre is használható.

Kiemelt jellemzők

A hordozhatóságot segítő összecsukható, kompakt dizájn

Akár 21 percnyi röptetési idő

Akár 4 km-es hatótávolság távirányítóval

1/2,3 hüvelykes CMOS érzékelő 12 megapixeles fényképek és 24/25/30 képkocka/másodperc sebességű, 4K-s videók készítéséhez

A repülés és a felvételek rögzítése iPhone-nal vezérelhető

Intelligens funkciók, többek között ActiveTrack, QuickShots, SmartCapture és TapFly

A SmartCapture segítségével egyszerű, intuitív ujjmozdulatokkal irányítható a repülés, és készíthetők fényképek és videók

32 megapixeles gömbpanoráma készítése 8 másodperc alatt 25 fénykép összeillesztésével

A FlightAutonomy 2.0 rendszer három irányban – előre, hátra és lefelé – érzékeli a környezetet

Extra akkumulátor és tartalék propellerek, hogy minél több időt tölthess a levegőben

Észrevetted?

A háromtengelyes stabilizátorral felszerelt Mavic Air a DJI-drónok legkisebbike, de szuperegyenletes és kristálytiszta felvételek készítésére képes.

A doboz tartalma

DJI Mavic Air propelleres repülőgép

Távirányító és RC-kábelek (Lightning, Micro USB és USB C)

Három darab Intelligent Flight akkumulátor

Többaljzatos akkumulátortöltő, töltő és hálózati adapterkábel

Négy pár tartalék propeller

Egy pár tartalék kar

Propellervédők

Stabilizátorvédő

USB-adapter és akkumulátor–töltőállomás átalakító

Hordozótok és válltáska

Rövid használati útmutató

Technikai adatok

További jellemzők: Működtetéséhez telepek szükségesek, Töltés, Videó, vezeték nélküli

Memóriakártya: MicroSD

Áramforrás: Akkumulátoros tápellátás

Elemek/akkumulátorok: újratölthető lítiumionos


^