Canon DR-C225

Canon DR-C225

A4, 600dpi, 300x220x156mm, 2,8kg
Gyártói cikkszám: EM9706B003AA
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!
  • Lapos, kompakt kivitel, egyedi J-Path adagolással

  • Egyszerű, könnyen kezelhető beolvasás az intuitív funkcióknak köszönhetően

  • Nagy sebességű kétoldalas lapolvasás: 300 dpi felbontás mellett akár 50 lap/perc sebességgel

  • Teljes szoftvercsomag minden lapolvasási igény kielégítésére

  • Hibrid modell Windows és Mac operációs rendszerekhez

Kompakt kialakítás, egyedi formaterv

Az egyedi formatervet és az innovatív funkciókat ötvöző DR-C225 a nagy teljesítmény mellett megfizethető lapolvasást kínál. Függőleges J-Path papírszállító rendszerének köszönhetően a DR-C225 helyigénye az egyik legkisebb a kategóriájában. A DR-C225 közvetlenül a fal mellé állítható vagy pulton is elhelyezhető, ahol csak korlátozott hely áll rendelkezésre. Az egyenes papírpálya a vastag és dombornyomásos lapok egyszerű beolvasását is lehetővé teszi, mely páratlan sokoldalúságot biztosít a DR-C225 számára.

Gyors és megbízható lapolvasás

A DR-C225 lenyűgöző, akár 25 lap/perces (kétoldalas üzemmódban akár 50 kép/perces) sebességgel olvassa be a színes dokumentumokat, miközben a megbízható papírkezelésről az ultrahangos kettősbehúzás-felismerő gondoskodik.

Egyszerű használat, kiváló eredmények

A DR-C225 innovatív funkciói leegyszerűsítik a lapolvasást a felhasználók számára. A CaptureOnTouch rendelkezik teljesen automatikus móddal, amely a dokumentum tartalma alapján automatikusan a legjobb beállításokat alkalmazza. Az egyszerű, egygombos beolvasással az összetett feladatok is pillanatok alatt elvégezhetők. A DR-C225 másik innovatív funkciója a dokumentumok nyomtatott oldallal felfelé történő adagolásának lehetősége, melynek használatával a dokumentumok természetes tájolásuk szerint adagolhatók, mellyel értékes idő takarítható meg.

Újratervezett CaptureOnTouch

A CaptureOnTouch szoftver legújabb fejlesztései egyszerűbb és sokkal intuitívabb beolvasási élményt kínálnak a felhasználóknak. Az újratervezés során ez a hatékony és sokoldalú beolvasó szoftver egy lépésről lépésre használható, ikonalapú kezelőfelületet kapott, melynek köszönhetően a felhasználók még egyszerűbben végezhetik el a beolvasási és szerkesztési feladatokat, illetve a dokumentumok továbbítását. A felhasználók gyorsan, számos fájlformátumba (PDF, PDF-A, JPEG, BMP, PNG és PowerPoint) konvertálhatják papíralapú dokumentumaikat. A CaptureOnTouch szoftver egyszerű dokumentumtárolási megoldásként is használható, melynek segítségével a kereshető PDF dokumentumokat hozhat létre, amelyekben szöveges keresés és visszakeresés is rendelkezésre áll. A beolvasott dokumentumok a hosszú távú archiválás szabványos formátumának számító PDF/A formátumban is menthetők.

Hatékony és sokoldalú szoftver

A DR-C225 lapolvasóhoz számos hatékony és sokoldalú, azonnal használható szoftver tartozik, melyek mind hozzájárulnak a munka hatékonyságának növeléséhez. A CaptureOnTouch, a Bizcard, az OmniPage, a Paperport, az eCopy PDF Pro Office és a PageManager (Mac) mind a segítenek a hatékonyság növelésében.

Beolvasás a felhőbe

A beépülő modulok egyre növekvő választékának köszönhetően egyszerűen olvashat be dokumentumokat kedvenc felhő alapú dokumentum- és adatkezelő szolgáltatásaiba; ideértve például a SugarSync, a OneDrive és Dropbox, továbbá a Google Drive™, SharePoint és Evernote szolgáltatásokat.
Specifikáció

Maximális lapméretA4
Optikai felbontás600 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret300x220x156mm
Tömeg2,8 kg
DuplexNem


^